Zonnepanelen

Zonnepanelen


Goedkoopste energiebron
Door fotovoltaïsche zonnepanelen kunt u op een milieuvriendelijke methode uw woning zelf voorzien van elektriciteitsbehoefte. De panelen zetten zonlicht om in gelijkstroom. Om deze stroom te kunnen gebruiken wordt een omvormer geplaatst die de gelijkstroom omzet in wisselstroom.

kWh-teller

De kWh-teller van de energieleverancier meet het verbruik van uw woning. Zodra de panelen meer stroom produceren dan u verbruikt, zal de kWh-teller terugdraaien. Hierdoor zal uw stroomfactuur aanzienlijk verminderen!

Waarom kiest u voor ons

Van Acker Projects biedt betrouwbaar technische zonnepanelen. Voorzien van een eigen monitoring systeem en een rendement van 99 procent. Daarnaast hebben de panelen een compact design en zijn ze geluidloos.

Jouw voordelen?

1. Gedetailleerde en transparante offerte


2. Een onafhankelijke energieproductie met een lange levensduur


3. De investering laat zich makkelijk terugverdienen

Prijs kwaliteits verhouding

Onze zonnepanelen zijn bekend en worden wereldwijd gerespecteerd als toonaangevende fabrikant van kosteneffectieve, hoogwaardige materialen met een product garantie van 25 jaar.

Hoe gaan we te werk?

1

Onze energieadviseur komt bij je langs.

Samen overloop je de verschillende technieken en producten. Onze zonnepanelen zijn zeer betrouwbaar en hebben een langere levensduur dan conventionele PV panelen.

2

Bij renovatie hebben de panelen weinig impact op de bestaande technische installatie. Onze energie-expert bekijkt de elektrische kast, het dakvlak en het traject van de kabel.

3

Het huidige verbruik wordt ook onderzocht.

Op basis van al deze gegevens maken we een voorstel op.

Laatste Nieuws


De digitale meter bij zonnepaneleneigenaars
Tegen het einde van 2022 krijgen alle zonnepaneleneigenaars een digitale meter in huis. Deze weigeren heeft geen enkel nut. Voor allen wie zonnepanelen plaatst voor het einde van 2020 geldt dat de digitaal virtueel blijft terug draaien gedurende een 15 jaar(let op: de VREG is hieromtrendt aan het procederen, meer info vindt u op hun …


verder lezen

Een nieuw jaar, een nieuw prosumententarief
Het prosumententarief, het tarief dat in het leven geroepen is om ook zonnepaneleneigenaars te laten betalen voor het gebruik van het elektriciteitsnet. Ze maken nog steeds gebruik van het elektriciteitsnet: ze halen er stroom af op momenten dat ze meer verbruiken dan hun zonnepanelen produceren, en ze injecteren stroom op momenten dat hun zonnepanelen meer...
    

                                                                                                         verder lezen

Copyright © All Rights Reserved